Over ons

Al meer dan 35 jaar kunt u bij Descheemaeker terecht voor de inrichting van uw interieur. Het vervaardigen van hoogstaand maatmeubilair, volgens de plannen van uw (interieur)architect, is onze specialiteit. Dit alles gebeurt in onze eigen schrijnwerkerij. Dieter Descheemaeker leerde de kneepjes van het vak via zijn vader, Rudi Descheemaeker, die het bedrijf oprichtte in 1984. Intussen leidt hij de zaak samen met zijn vrouw, Leen Follens, en is Descheemaeker uitgegroeid tot een bloeiende kmo met zo'n 15 medewerkers.In hart en nieren is Descheemaeker nog steeds een kleinschalig familiebedrijf. Ieder project, klein of groot, wordt dan ook van dichtbij opgevolgd. Klanten krijgen op elke vraag een antwoord en kunnen vertrouwen op onze no-nonsense aanpak.
100% Belgisch maatwerk

Uniek aan Descheemaeker is de uitgebreide expertise. Door al van jongs af aan betrokken te zijn in het bedrijf en daarnaast een technische vakopleiding te volgen, leerde zaakvoerder Dieter het productieproces en de materialen door en door kennen. Die kennis geeft hij dagelijks door aan de rest van het team. Dit laat toe om elk ontwerp zelf te vervaardigen en te plaatsen, van de basis tot het allerkleinste detail.

Door de jaren heen investeerde Descheemaeker continu in de nieuwste machines en automatiseringen. Zo kunnen we uw project nog sneller, beter en efficiënter uitvoeren. Ons team heeft maar één doel: vakwerk leveren dat op en top is afgewerkt, volgens de regels van de kunst.


De waarde van ambacht

Bij Descheemaeker zijn we ervan overtuigd dat automatisering en ambacht hand in hand gaan. De vakkennis van een echte stielman is niet te vervangen door machines. Probleemoplossend denken, jarenlange ervaring en oog voor detail zitten dan ook ingebakken in ons DNA. Zo kunnen we u met het volste vertrouwen bijstaan in elke fase van het project. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


In de kijker
Welness
Contacteer ons
Meer info, een afspraak of een offerte op maat?
Vul het contactformulier in. Wij helpen u snel en graag verder.